Управителен съвет на БФСА за мандат 2016/2017г.

На 17 май в първа аудитория на Фармацевтичен факултет на МУ – София се проведе Общо събрание на БФСА. На събранието бяха избрани членове на Управителния съвет, както и членове на разширения Управителен съвет и членове на Контролната комисия.

За председател на Управителния съвет на Българска фармацевтична студентска асоциация бе избрана Антоанета Венциславова Балканска, трети курс Фармация. Тя е активен член на асоциацията, доказала своята усърдност през годините и е ‘Liaison Secretary’ към Европейската фармацевтична студентска асоциация за втори пореден мандат. Според нея председателското място разгръща огромен потенциал за бъдещо израстване и просперитет на асоциацията в сферата на фармацията. Тя ще използва приоритетите на тази позиция, съчетавайки екипна работа, приемственост и лидерство; залагайки на креативност и добри партньорски взаимоотношения.

Заместник-председател е Ирина Георгиева, която досега заемаше поста координатор здравни кампании. Тя е 2-ри курс в МУ-София. Занимава се с много различни неща, като една от страстите й са обществените дейности и организирането на събития с полезен характер. Тя посочва , че перспективата й да бъде заместник-председател и най-вече част от Управителен съвет е да разшири още повече обхватите на Асоциацията, да добавя още по-разнообразни дейности и да гарантира прозрачност и свобода на идеите за всичките й членове.

За секретар бе избрана Мария Динева– 2ри курс, член е на БФСА от 2014г. Участвала е в много здравни кампании и различни обучения. Като част от Управителен съвет ще се стреми към утвърждаване авторитета на БФСА, привличане на нови членове и спонсори, организиране на лекции и обучения на интересни теми.

PR през следващият мандат ще бъде Вася Любомирова Влайна ,на 21 години,родом от град Разлог.В момента изучаваща фармация в 3 курс към Медицински университет-София.Като новия PR на Българска фармацевтична студентска асоциация ,нейните приоритети ще бъдат както популяризирането и разширяването на дейността на асоциацията с цел достигането й до повече хора,така и поддържане на одобрението, разбирателството и сътрудничеството между нея и членовете й.

За касиер бе избрана Йоанна Владимирова, която е втори курс във Фармацевтичен факултет. Като част от новия управителен съвет на БФСА ще даде всичко от себе си за издигането на асоциацията по стъпките на успеха. Вярва, че факултетът ни може да се превърне в средище на наука, иновации, култура и високо медицинско образование, а студентите по фармация да бъдат откриватели, изследователи, лидери, мечтатели. Защото човек е голям, колкото са големи мечтите му.

Членовете на разширения управителен съвет са както следва:

  • Светослава Иванова – координатор лекции и обучения
  • Маргарита Желязкова – координатор научна дейност
  • Катерина Иванова – координатор здравни кампании
  • Веселка Иванова – IT координатор
  • Тихомира Николова – координатор национални обмени и международни проекти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *