Мис Фармация България 2017

БФСА има удоволствието да Ви покани на традиционния конкурс „Мис Фармация България“, с ново въведение – като две капки C2H5OH. Конкурсът ще се състои в Клуб Алкохол (C2H5OH) на 10 май от 20.00 часа.


В продължение на три кръга, хубавиците ще имат възможността да покажат освен зашеметяваща красота и редица други качества. Втори кръг – като 2 капки етанол ще запали сцената с танцови и вокални умения, имитиращи известни музикални клипове.
Нанси Карабойчева– Мис България 2013 година ще бъде част от журито.
Нанси Карабойчева се окичва с короната на Мис България през 2013 година, като печели убедително с повече от 27% от зрителския вот. Красавицата с перфектни мерки- 90/67/90, представя също така страната ни и на световния финал- Мис Свят 2013 година в Индонезия. Родом е от гр.Пазарджик, като интересен факт за нея е, че е тренирала волейбол 7 години. Освен, че има перфектни мерки и завидни спортни умения, друг интересен факт за нея е, че тя е била единствената участничка в конкурса, в чието заявление не е имало нито една правописна грешка.
Всеки конкурс за красота се нуждае от един чаровен водещ, ето го и нашия – Атанас Тодоров Михайлов. Последните години изгря с редица участия в „Под прикритие“, „Столичани в повече“, дългогодишен водещ на „Мис България – пътят на короната“ и много други.
Заповядайте и не пропускайте сензационното събитие „Мис Фармация България“ в ръцете на Наско и целия екип на БФСА, които сме подготвили експлозия от приключения, забава, награди и добро настроение, специално за Вас.

Другото, засега, съхраняваме в тайна !

Регистрацията отваря на 1 май в 20.00 часа.
Фармацията е грацията на нацията и е наш дълг да излъчим нашата Мис Фармация България и да запазим традицията !
Очаквайте над 10 партньори, които ще зарият красавиците с невероятни награди!
Очакваме Ви !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *