V Национален фармацевтичен студентски форум

Щастливи сме да споделим, че бяхме домакини на V Национален фармацевтичен студентски форум, който се проведе на 24-26.11.2023г. в парк хотел Москва. Посрещнахме колеги от Плевен, Варна и Пловдив, като всички се потопихме заедно в интересните лекции на тема „Лекарства от природата“.

С нарастващия интерес към естествените и алтернативни методи за лечение, фармацевтите играят ключова роля в изследването и прилагането на лекарства от природата за подобряване на общественото здраве. Всеки цвят, листо и корен са като малка лаборатория, пълна с биоактивни съединения. Фармацевтите имат възможността да изследват този разноцветен пазар на природата и да откриват съставки, които лекуват и подпомагат здравето.

Програмата на събитието

Изключително сме благодарни на нашите лектори, които представиха полезна и интресна информация, открехвайки ни вратата към „тайните“ в света на лекарства от природата. Във фармацията природата не е само учебник, а жива и вдъхновяваща лекция, която ни прави по-съзнателни създатели на бъдещето на здравето!

Не на последно място благодарим и нашите спонсори, без които това събитие нямаше да бъде същото!