Фото Галерия

 

Устав

 

Връзки

 

Контакти

 

Новини

БФСА набира членовe

business

Като една нова организация, Българската Фармацевтична Студентска Асоциация има нужда от нови членове, които имат желание да се включат активно в дейността на асоциата...

 

Повече подробности

 

Halloween party business

Българска Фармацевтична Студентска Асоциация и Студентски съвет на МУ-София Ви канят на Halloween party. Партито ще се проведе на 31.10.08г. в клуб"Solo" /ул."Позитано" 8/ Начало 22:00. Бъдете маскирани! :)

 

Повече информация

 

Програма за учебната 2008/2009 за Фармацевтичен факултет Софияbusiness

 

Първи курс
Втори курс
Трети курс
Четвърти курс
Пети курс

 

Конкурс за есе

business

Българската Фармацевтична Студентска Асоциация с подкрепата на GlaxoSmithKline обевяват конкурс за есе на тема "ОТС продуктите и препоръката на фармацевта".

Награда: 300 лв.

Повече информация

 

 

Обмен с колеги от Сърбия

business

През месеците октомври и ноември БФСА организира обмен със студенти по фармация от Фармацевтичня факултет в Нови Сад. Обменът беше двустранен - първо сърбите прекараха няколко дена в нашия факултет и после ние отидохме на гости в техния.

 

Повече информация
International Student Festival

 

business

Международният студентски фестивал в Трондхайм, Норвегия е най-големият студентски фестивал в света, посещаван от около 450 студенти от над 100 държави. Провежда се през година от 1990г.

ISFiT 2009 ще се състои от 20 февруари до 1 март.  Това е място за срещи и дискусии...

Повече информация

 

БФСА член на ЕПСА

business

18 април 2008г. С пълно мнозинство общото събрание на Европейската Асоциация на Студентите по Фармация /ЕПСА/ прие БФСА за член на асоциацията. Товаедна голяма пеpспектива за всички студенти по фармация в България.

Повече информация

 

Одобрени за Erasmus и останалите незаети места business

На 12 май 2008г. се проведе допитвана между желаещите да участват в програмата Сократес– Еразмус и комисия от преподаватели. За участие в европейската програма Сократес Еразмус за учебната 2008/2009 година са одобрени 15 студента по фармация.

Останали са 6 незаети места. Краен срок 10 юни. Повече информация

 

 

 

страница: 1 / 2 / 3