Фото Галерия

 

Устав

 

Връзки

 

Контакти

 

Новини

 

Покана за лекция на тема "Не на тютюнопушенето"

business

На 08.10.09 год. от 17.30h в I (първа) аудитория на Фармацевтичен Факултет ще се проведе лекция на тема „Не на тютюнопушенето”.

Повече подробности

Welcome Party

business

Българската Фармацевтична Студентска Асоциация организира традиционно Welcome Party за студентите по фармация. Партито ще се проведе в клуб "Бордо", в студентски град, до блок 26 на 11.10.09 (неделя). Начало 22:00.

Заповядайте да се повеселим заедно!

КартаПлакат

 

Покана за 3та Национална конференция по болнична фамравиция business

Управителният съвет на ПОБФБ, със съгласие на Ръководството на Фармацевтичен факултет, взе решение да подкрепи финансово 4 (четирима) студенти от ФФ на МУ-София за участие в конференцията и представяне от 10 (десет) минути в Сателитен студентски симпозиум...

Повече подробности

Обмен с колеги от Европа business

След дълги преговори студентите по фармация в България ще могат да участват в четиристранен обмен с колеги от фармацевтични факултети в Европа. Освен България другите три страни, участващи в обмена са Португалия, Турция и Швеция.

Повече информация

 

EPSA Summer

University 2009

business

В периода 16-22 юли 2009 в гр. Ханя, Гърция се проведе Годишният Летен Университет на EPSA (Европейската Aсоциация на Студентите по Фармация), в който взеха участие и колеги от БФСА.

 

 
Прочети повече

 

Летен Университет на EPSA в България!

business

     По време на годишния конгрес на Европейската Асоциация на Студентите по Фармация (EPSA), членството на БФСА за домакин на Летния Университет на Асоциацията за 2010г. беше удобрено. Това е едно от трите най-големи събития в календара на EPSA и ще помогне на нашата асоциация да се наложи като отговорна и работеща организация.

Прочети повече

 

32ри Годишен Конгрес на ЕПСА

business

И тази година Европейската Асоциация на Студентите по Фармация организира своя Годишен Конгрес-32-ри по ред.Конгресът се проведе в град Реймс,Франция. БФСА взе участие и в това събитие, като този път се представи с цели осем участника.

 
Прочети повече

 

EPSA Individual Mobility Project

business

    EPSA Individual Mobility Project е дългосрочен проект, който дава възможност на студенти по фармация, особено на тези, които са в своите последни години на обучение, както и наскоро завършилите-фармация, да натрупат опит в областта на фармацевтичната професия.

Прочети повече

 

Т Р А У Р

business

На 5ти декември 2008г. беше предит до смърт нашият колега Стоян Балтов!

 

Почивай в мир!

 

Такива неща не могат да се случват в една нормална държава!
 
Протестно шествие

 

АнтиСПИН кампания

business

     Един ден в годината … само един ден, в който хората се осмеляват да говорят сбободно по темата за вируса на СПИН - ХИВ! Осмеляват се да изразят съпричасността си към световният проблем с болестта. Осмеляват се да закачат червени осукани ленти по реверите си. Осмелихме се и ние - студентите от Фармацевтичен Факултет !

Прочети повече

 

Боулинг - купа "Фармация"

business

Регионална Фармацевтична Колегия София-столична към Българския Фармацевтичен Съюз организират турнир по боулинг. Благодарение на ръководството на БФСА в него ще могат да участват и 25 студенти по фармация.

Списък на студенти!

Повече информация

 

Световен ден за борба с диабета

business

За втора поредна година Българската фармацевтична студентска асоциация отбеляза Международния ден за борба с диабета. Този път с лекция и демонтрация на тема  „Захарният диабет в България – епидемиологичен статус, превенция, обучение, самоконтрол”.

Прочети повече

 

 

 

 

страница 1 / 2 / 3