Лекция на тема „Акне – патология и грижа за кожата“ от La Roche-Posay

760

Българска фармацевтична студентска асоциация заедно с представители на La Roche-Posay България организираха лекция-обучение на тема “Акне – патология и грижа за кожата“. Лекцията се проведе на 25.04 (вторник) в първа аудитория на Фармацевтичен факултет, Медицински университет София. Лектор беше магистър-фармацевт Йоана Колева. Тя е част от екипа на La Roche-Posay България от 2004 г., т.е. вече 12 години. Занимава се с медицински визити при дерматолози, обучения на фармацевти и маркетинговите активности на марката.

Лекторът представи винаги актуалната темата за акне – подробно беше разгледан проблемът, причинителите и факторите, които оказват влияние върху проблемната кожа. Също така даде на многобройната аудитория съвети и препоръки как да се справят с този проблем, както и какви продукти биха били подходящи за хора с акне. От страна на аудиторията имаше голям интерес, в залата присъстваха над 100 студенти. В края на лекцията всеки от присъстващите получи и сертификат.

БФСА за пръв път работи с La Roche-Posay България и предвид успешното събитие, нашият екип се надява това сътрудничество да продължи и занапред.

Боряна Иванова